Jovićev otac: Strašno! Moj sin je utučen i uplašen
EPA

Napadač Reala se povrijedio

Jovićev otac: Strašno! Moj sin je utučen i uplašen

Vijest o povredi Luke Jovića najviše je pogodila njegove najbliže.

Srbijanski fudbaler je karantin proveo u Beogradu gdje je vrijedno radio kako bi pokazao svima da je dostojan Realovog dresa, no svi njegovi planovi pali su jučer u vodu.

Kao 'šlag na tortu' svim nevoljama koje su ga snašle ustanovilo se da je Joviću stradala peta, a kako se ne radi o bezazlenoj povredi, upitno je hoće li uopšte igrati do kraja sezone.

O svemu je za Kurir pričao njegov otac Milan.

"Strašno stvarno. Iznenadila nas je ova vijest, ni u ludilu je nismo očekivati. Luka se spremao kod kuće u Beogradu po programu koji je dobio iz kluba i pri jednoj vježbi je osjetio jak bol, ko je znao da je tako ozbiljno. Bio je odlučan da zapne kao nikad, da izađe i bude najbolji i onda se ovo desi", kaže stariji Jović i dodaje da je pred njegovim sinom težak period.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"On je utučen, uvukao se neki strah u njega... Ne samo zbog povrede, već i zbog činjenice da niko od srbijanskih fudbalera nije imao sreće u tom Realu, svi su se povrijeđivali", konstatovao je.

Jović će na novo dokazivanje Zinedineu Zidaneu i navijačima, kako stvari stoje, morati da pričeka sljedeću sezonu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti