Jovićevićeva prva želja: Dinamo dovodi veliko pojačanje?

Cijena? Milion eura...

Jovićevićeva prva želja: Dinamo dovodi veliko pojačanje?

Igor Jovićević tek je zasjeo na klupu Dinama, a već radi punom parom.

Ovom mladom stručnjaku prilika je ukazana nakon što je prethodno s uspjehom vodio Dinamov B tim, a kako bi na najbolji način zamijenio Nenada Bjelicu počeo je već uveliko raditi na jačanju igračkog kadra.

Kako prenose mediji iz susjedstva, na Jovićevićevoj listi želja se nalazi Lindsay Rose iz Arisa za kojeg su navodno 'modri' spremni da izdvoje milion eura koliko grčki klub traži.

Za ovog 28-godišnjeg odbrambenog igrača francuskih korijena se također interesovala i Crvena zvezda, ali kako je ponuda Beograđana bila daleko manja, favorit za njegov potpis ostao je Dinamo.

Rose je u Aris inače došao prošlog ljeta iz Lorienta. Plaćen je tek 170.000 eura, ali od sljedećeg transfera njegovom bivšem klubu će pripasti 25 posto iznosa, pa zato i ne čudi što su u Arisu podigli cijenu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ostaje da se vidi hoće li Rose postati prvo pojačanje Dinama u ljetnom prijelaznom roku i znači li to da neko odlazi iz kluba...

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi