Jovičić strijelac u remiju Gorice

Bivši mladi reprezentativac BiH

Jovičić strijelac u remiju Gorice

Bivši mladi reprezentativac BiH Aleksandar Jovičić bio je strijelac u današnjem remiju Gorice sa Istrom (2:2).

Jovičić važi za jednog od najboljih fudbalera u ovom hrvatskom prvoligašu, a novom sjajnom partijom danas je dao veliki udio u osvajanju boda na Aldo Drosini.

Prvi gol na meču postigli su domaći već u trećoj minuti preko Laukzemisa, a vodstvo je trajalo do finiša prvog poluvremena, tačnije do 38. minute kada je Jovičić vratio stvari na početak.

U drugom poluvremenu viđena su još dva pogotka, po jedan na obje strane, za konačnih 2:2 u premijernom meču 15. kola HNL-a.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Kada je u pitanju Jovičić, njemu je ovo prvi gol u novoj sezoni, a vrijedi podsjetiti kako je u našoj zemlji ranije igrao za Rudar Prijedor, Krupu i Borac iz Banjaluke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije