Jozo Šimunović karijeru nastavlja u Bundesligi?
Foto - EPA

Žele ga dva tima

Jozo Šimunović karijeru nastavlja u Bundesligi?

M. Šljivak

Jozo Šimunović karijeru bi mogao nastaviti u Bundesligi.

Ovaj 26-godišnji defanzivac je bez kluba od jula prošle godine kada je završio saradnju sa škotskim velikanom Celticom i u prethodnom periodu nije uspio da nađe novi klub.

Međutim, kako je slobodan igrač on može potpisati ugovor bilo gdje, a interes za njegove usluge trenutno pokazuju njemački bundesligaši Augsburg i Stuttgart.

Vrlo je izvjesno da bi Šimunović karijeru mogao nastaviti u Njemačkoj. Pregovori se vrše i vidjet ćemo hoće li ovaj defanzivac put Bundeslige.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Šimunović je 2015. godine prešao iz Dinama u Celtic za sedam i po miliona eura, a njegova trenutna cijena na tržištu je dva miliona eura.

Sjećamo ga se svakako i kao čovjeka koji se pojavio na okupljanju reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali je glumio povredu kako ne bi zaigrao za Zmajeve.

Top Komentari

MethodMan
**** njeg treba obratiti pozornost na Darija Dumica koji igra redovno u prvih 11 Twentea, ti Fikreti Abdici nas ne zanimaju
8 1
Sloboda
Hahahaha propao je ko njega dovede
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi