Jozo Šimunović pred utakmicu: Dat ćemo sve od sebe i u drugoj, trećoj, četvrtoj utakmici...

Hrvatski fudbaler pred FK Sarajevo

Jozo Šimunović pred utakmicu: Dat ćemo sve od sebe i u drugoj, trećoj, četvrtoj utakmici...

Midhat Šljivak

FK Sarajevo večeras će gostovati škotskom velikanu Celticu u revanš utakmici prvog pretkola Lige prvaka.

Celtic je u prvom meču prije osam dana na Koševu slavio sa 3:1 i jednom nogom je već zakoračio u narednu fazu takmičenja, a pred Sarajevom je zaista težak izazov u kojem će pokušati da naprave što bolji rezultat.

Pred utakmicu sa šampionom BiH govorio je Jozo Šimunović i istakao je kako njegov tim i u ovom duelu ide na pobjedu.

"Liga prvaka je najjače fudbalsko takmičenje na svijeti. Želimo se plasirati u grupnu fazu, to stalno jurimo", rekao je Šimunović, te je dodao:

"Dali smo sve od sebe u prvoj utakmici, a tako će biti i u drugoj, a nadamo se i u trećoj, četvrtoj i tako sve do kvalifikacija", istakao je on, ali nije se zaustavio samo na ovim riječima:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mnogo bi nam značio plasman u Ligu prvaka. To je uvijek neopisivo iskustvo i budite uvjereni da ćemo svi učiniti sve da tamo i dođemo. Zaslužejemo igrati Ligu prvaka, to smo nebrojeno puta dokazali".

Meč između Celtica i Sarajeva igra se večeras na Celtic Parku u Glasgowu sa početkom od 20:45 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi