Veće romantike od fudbala nema: Radi kao vodoinstalater, a sinoć je izbacio Real iz Kupa kralja

Rodriguez se proslavio

Veće romantike od fudbala nema: Radi kao vodoinstalater, a sinoć je izbacio Real iz Kupa kralja

E. Čaušević

Real Madrid sinoć je doživio blamažu u Kupu kralja porazom od niželigaša Alcoyana sa 2:1.

Nakon regularnog dijela meča rezultat je bio 1:1, a onda je u finišu drugog produžetka domaći tim došao do gola i najveće senzacije u ovogodišnjem izdanju Kupa kralja.

Junak Alcoyana bio je Juan Rodriguez koji je postigao pogodak u 115. minuti i tako odveo svoj tim dalje.

Ovaj 31-godišnji fudbaler postao je hit na društvenim mrežama jer na njegovoj Wikipedia stranici piše da igra za Alcoyano, ali da radi povremeno i kao vodoinstalater.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, nije dugo trebalo da se mnogi krenu naslađivati navijačima Real Madrida kojima je poraz od trećeligaša zaista teško pao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi