Video pred početak produžetaka izazvao bijes navijača Reala: Šetanje po terenu i smijanje

Ni Zidane se nije proslavio

Video pred početak produžetaka izazvao bijes navijača Reala: Šetanje po terenu i smijanje

E. Čaušević

Navijači Real Madrida su žestoko kritikovali igrače svog tima nakon poraza od trećeligaša Alcoyana i ispadanja iz Kupa kralja.

Real je sinoć doživio šokantan poraz na gostovanju kod Alcoyana koji je slavio sa 2:1 nakon produžetaka.

Za Kraljeve nije prvi put da ispadaju od niželigaša, ali ovaj poraz je itekako zabolio navijače ovog kluba. Zinedine Zidane i igrači Reala su dobili žestoke kritike zbog načina svoje igre i činjenice da su previše opušteno ušli u meč.

Igrači Reala nisu ozbiljno shvatili svog sinoćnjeg protivnika i mislili su da je plasman u narednu rundu samo pitanje formalnosti. No, Alcoyano je pokazao nevjerovatnu snagu i nakon produžetaka pobijedio je sa 2:1.

Video koji je posebno naljutio navijače Reala snimljen je pred početak produžetaka, a u centru pažnje bili su Marcelo i Isco koji su se šetali po terenu i smijali.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očito je da su mislili da će u produžetku slomiti protivnika, ali su na kraju dobili šamar koji će pamtiti. Tokom pauze pred produžetke nije se proslavio ni Zidane koji igračima uopšte nije dao nikakve instrukcije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti