Kamere snimile reakciju Zidanea nakon gola trećeligaša Alcoyana

Blamaža Kraljeva

Kamere snimile reakciju Zidanea nakon gola trećeligaša Alcoyana

E. Čaušević

Real Madrid je sinoć poražen od trećeligaša Alcoyana nakon produžetaka sa 2:1.

Kraljevi su se na taj način oprostili od Kupa kralja što je sigurno najveća senzacija. Real je bio apsolutni favorit sinoć, ali je Alcoyan uspio da nakon 120 minuta igre pobijedi sa 2:1 i plasira se dalje.

Velike kritike nakon utakmice dobio je Zinedine Zidane jer mnogi smatraju da su njegovi igrači previše opušteno ušli u utakmicu.

Zidane takvu blamažu nije doživio na klupi Kraljeva, te kao da ni sam nije mogao da vjeruje kada je njegov tim primio gol u 115. minuti utakmice.

Kamere su uspjele da snime reakciju francuskog stručnjaka koji se od muke samo nasmijao, ali je znao odmah kakve kritike će dobiti na svoj račun.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

lopov84
Ovo Marjan Mijajlovic poceo raditi za ESPN? :D
2 0
payron
Pustili da pobjede sta ce nije prvi put
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi