Juanfran: Barcelona nije samo Messi
EPA

Prije ligaškog okršaja Atletica i Barcelone

Juanfran: Barcelona nije samo Messi

E. Ganibegović

Atletico Madrid će u subotu na domaćem terenu igrati protiv Barcelone, a bek Jorgandžija Juanfran kaže kako njegova ekipa mora dati najbolje od sebe kako bi stigla do pobjede.

Barcelona je u svih sedam odigranih kola upisala pobjedu, dok je Atletico sa druge strane neporažen.

"Možemo ih pobijediti, ali moramo biti u najboljem izdanju", rekao je Juanfran u intervjuu za Marcu.

"Barcelona ima sjajan tim i neke fantastične igrače. Messi pravi razliku na terenu, Iniesta se vratio u pravu formu, Busquets i Jordi Alba su također odlični."

"Moramo da se borimo i vjerujemo u sebe, koncentrisati se i biti na vrhuncu naše igre , ali i tada znaju često da povrijede protivnika."

"Moramo djelovati kao tim ako želimo da slavimo u ovoj utakmici. Barcelona nije samo Messi, oni su ekipa sa mnogo zvijezda i napravili su nevjerovatan start u ligi", istakao je igrač Atletica. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi