S Kraljevima ne može niko: Gest kojim je Perez potvrdio završetak prvog velikog transfera Reala!

Dogovor je odavno postignut

S Kraljevima ne može niko: Gest kojim je Perez potvrdio završetak prvog velikog transfera Reala!

Admin Čaušević

Za Florentina Pereza se može reći da je možda i ključna figura u historiji Real. Na svim frontovima pokazuje nevjerovante sposobnosti i ponajviše zahvaljujući njemu Kraljevi nose epitet najglamuroznijeg kluba na svijetu.

Sezona se bliži kraju, a Real Madrid već uveliko kuje planove za narednu. Vrlo je izvjesno da je završen još jedan veliki transfer te da se čeka samo zvanična potvrda.

Perez itekako zna kako se ponašati i kako trgovati na fudbalskoj pijaci, potvrdilo je to niz odličnih transera posljednjih godina kao što su dolasi Vinicusa, Alabe, Rudigeraa pa i Tchoumenija.

Vrlo je izvjesno da je Real preduhitrio konkurenciju po pitanju još jednog fudbalera, 19-godišnjek Judea Bellinghama za kojeg se otima pola Evrope.

Los Blancosi su obično ti koji uvijek dobiju ono što požele, a na neki način da je transfer završen potvrdio je i Perez koji ovih dana boravi u Sevilli gdje Real igra finale Kupa Kralja protiv Osasune.

Oglasi

Kada je jedan od navijača Reala upitao Pereza da li dolazi Bellingham, prvi čovjek Kraljeva ga je potapšao i samo se nasmijao. Mongi su to protumačili kao potvrdu transfera.

Španski mediji već danima pišu o detaljima samog dolaska mladog Engleza u Madrid, a navodno će Borussiji Dortmund pripasti oko 120 miliona eura.

Bellingham će sa svojim budućim klubom potpisati ugovor do 2029. godine i zauzet će svoje mjesto u "drugoj klasi" kada je u pitanju kategorizacija plata.

To znači da se odlični veznjak neće naći u grupi najplaćenijih igrača, ali će svejedno zarađivati odličan novac. Spominje se iznos od milion eura mjesečno.

Standardnog reprezentativca Tri Lava su u Englesku željeli vratiti Liverpool, Manchester City i Manchester United, ali navodno je presudila veličina Real Madrida.

Perez je ovo drugi mandat kao prvom čovjeku Reala. U prvom početkom stoljeća Francesco Totti je jedini kojeg nije uspio dovesti, dok mu u drugom barem do sada odoljeva Kylian Mbappe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Najveci klub na svijetu. Mogu dovesti koga god pozele
2 3
Madridista
Najveći klub, kako danas, tako historijski. Prevarantska sirotinja može samo sanjati ovakve igrače. Jer oni nemaju para ni ugleda za igrače tog kalibra.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi