Izašao sa zvijezdom Reala, stao ispred njega, pa doživio trenutak koji će pamtiti dok je živ

Sjajan potez Judea Bellinghama

Izašao sa zvijezdom Reala, stao ispred njega, pa doživio trenutak koji će pamtiti dok je živ

Endin Čaušević

Jude Bellingham oduševljava fudbalsku javnost svojim partijama u dresu Real Madrida, a o kakvom sjajnom momku se radi Englez je pokazao i pred sami početak sinoćnje utakmice u Napulju jer će dječak koji je s njim izašao na teren zauvijek pamtiti taj trenutak.

Real Madrid je nakon preokreta uspio da pobijedi Napoli u gostima u meču drugog kola grupne faze Lige prvaka i lider je na tabeli ove grupe s maksimalnih šest bodova.

Ponovo je jedan od najboljih na terenu bio Bellingham koji je ovog ljeta stigao u Real za preko 100 miliona eura iz Borussije Dortmund, ali se dolazak engleskog veznjaka pokazao već sada kao pun pogodak.

Bellingham oduševljava svojim igrama u dresu kraljevskog kluba i sinoć je uspio da zatrese protivničku mrežu.

Da je riječ o sjajnom momku pokazalo se i pred sami početak utakmice na stadionu Diego Maradona dok se intonirala himna Lige prvaka.

Oglasi

Dječak koji je izašao s Bellinghamom na teren bio je pun impresija i emocija tokom himne Lige prvaka, ali to se može reći i za Engleza koji je slušao kako prepun Napolijev stadion navija tokom himne.

Bellingham je sve oduševio kada je zagrlio dječaka i pokazao da je veliki čovjek jer će taj dječak sigurno dok je živ pamtiti taj trenutak s igračem Real Madrida.

@tntsportsmex

La emoción de #JudeBellingham al escuchar el Himno de la ChampionsLeague. 🥹🗣️🏟️ #TikTokDeportes #realmadrid #ucl

♬ sonido original - tntsportsmex

Ovaj video osvanuo je na društvenim mrežama i izazvao oduševljenje javnosti i fanova Bellinghama koji je predvodnik nove generacije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Od dolaska u Real Madrid ovaj 20-godišnji veznjak je odigrao devet mečeva u svim takmičenjima i zabio je impresivnih osam golova, te je dodao dvije asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi