Na Bernabeu je veliko slavlje prekinula nagla tišina - Kraljevi imaju razloga za zabrinutost

Jude Bellingham povrijeđen

Na Bernabeu je veliko slavlje prekinula nagla tišina - Kraljevi imaju razloga za zabrinutost

Midhat Šljivak

Madridski Real ove sezone se suočava s velikim brojem povreda. Carlo Ancelotti na raspolaganju nema pola tima, a nova nesreća Kraljeve je zadesila na meču s Gironom jer je zbog povrede meč napustio Jude Bellingham.

Englez Jude Bellingham večeras je protiv Girone postigao dva gola, ali loša vijest je da je sjajni fudbaler u 57. minuti morao napustiti teren.

Zvijezda Real Madrida povrijedila je zglob tokom jednog duela s protivničkim fudbalerom. Vidljivo je bilo kako ga je iskrenuo, no uspio je odigrati još nekoliko minuta i čak postići gol.

Međutim, u 54. minuti je morao van terena. Sjeo je na teren, a Carlo Ancelotti je reagovao i umjesto njega je uveo Brahima Diaza.

Oglasi

Nadamo se svakako da se ne radi o težoj povredi ovog fudbalera. Real već ima previše izostanaka i svaka nova povreda je veliki udarac za Kraljeve.

Carlo Ancelotti je u meču s Gironom bez štopera. Svi su povrijeđeni, ali je iskusni Italijan našao rješenje pa su na centralnim pozicijama Aurelien Tchouameni i Dani Carvajal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jude Bellingham je večeras došao do svog 16. pogotka u sezoni. Ima i tri asistencije u 21. utakmici koju igra u La Ligi.

U svim takmičenjima sada je na učinku od 20 pogodaka u 29 utakmica. Uz to ima osam asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi