Ljepotice nisu izdržale: Prišle su Bellinghamu na Božićnom prijemu sa jasnom namjerom

Englez nikog ne odbija

Ljepotice nisu izdržale: Prišle su Bellinghamu na Božićnom prijemu sa jasnom namjerom

Edmir Škorić

Na božićnom ručku Real Marida okupile su se zvijezde ovog tima, kao i članice ženske ekipe kraljevskog kluba, a društvo su im pravili i košarkaši. Kompletna porodica Reala uživala je u tradicionalnom ručku koji se održava krajem svake godine.

Predsjednik Reala Florentino Perez hodao je od stola do stola i pozdravljao sve igrače, među njima i bh. košarkaškog reprezentativca Džanan Musu.

Ipak, najviše je pažnje privuklo nekoliko igrača fudbalskog tima, a naročito talentovani Englez Jude Bellingham, koji je postao velika zvijezda nakon sjajnog starta u Madridu.

Osim na terenu, Bellingham je velika zvijezda i van njega, pa su mu tako dvije igračice Reala prišle kako bi se uslikali.

Carla Camacho i Caroline Weir su prišle slavnom veznjaku i upitale ga za fotografiju, a Jude naravno nikoga ne odbija, te su djevojke dobile ono što su tražile.

Oglasi

U Madridu su oduševljeni Bellinghamom i on je postao lider ekipe iako ima samo 20 godina. Kada je kupljen od Borussije Dortmund, niko nije mogao ni da pretpostavi da će na 19 utakmica zabiti čak 16 golova uz pet asistencija.

Real je u prošlosti znao da pogodi sa pojačanjima, ali očito je da su ovaj put nadmašili i sami sebe.

A kome se Bellingham divi?

Jude Bellingham je po mišljenju mnogih trenutno jedan od najboljih fudbalera svijeta. Ono što radi u dresu Real Madrida stavlja ga visoko na ljestvici najboljih, a trenutno 20-godišnji Englez drži titulu 'Zlatni dječak', odnosno nagradu za najboljeg mladog fudbalera svijeta.

Bellingham će bez dileme naredne godine ući u konkurenciju za Zlatnu loptu, a po njegovom mišljenju trojica su fudbalera koji bi ga mogli naslijediti na tronu kojeg trenutno drži.

"Ko može biti moj nasljednik nagrade? Reći ću tri imena. Prvi je Arda Guler. Dečko je fenomen, vidim šta radi na treningu i nevjerovatan je", riječi su Bellinghama i dodaje:

Oglasi

"Potom je tu moj bivši saigrač iz Borussije Dortmund Jamie Bynoe-Gittens i na kraju moj brat Jobe", riječi su Judea Bellinghama.

Naravno, i na svoju nagradu je ponosan, kao i njegov klub i porodica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znam da su svi sretni zbog mene. Sretan sam zbog nagrade jer se ona dešava jednom u životu. Treći sam Englez nakon Waynea Rooneyja i Raheema Sterlinga koji je uzeo nagradu. Ovo mi je bila posljednja šansa jer naredne godine ne bih bio u konkurenciji. Treća sreća i za mene poruka da radim još jače i bolje", riječi su Bellinghama.

Real Madrid je mladog Engleza platio 103 miliona eura i za sada im se itekako isplaćuje. Bellingham je karijeru počeo u Birminghamu koji je već povukao iz upotrebe njegov dres s brojem 22 kada je ovaj odlazio u Borussiju i sada je svima jasno zašto.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti