Video: D. Kurbegović

Optimizam u mladoj selekciji BiH

Jukić: Spremni smo za Portugal

Mladi reprezentativci naše zemlje predvođeni Vinkom Marinovićem maksimalno spremno dočekuju duel sa Portugalom.

To će ujedno biti i posljednji meč u grupi 8 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a za našu selekciju u borbi za baraž samo pobjeda dolazi u obzir, što je potvrdio i Ivan Kojić koji nosi dres Korone Kielce.

"Mi smo spremni za ovaj izazov. Dogurali smo daleko u kvalifikacijama, znam šta nas očekuje i ovo nam je posljednja šansa da ostvarimo veliki rezultat", kazao je Jukić, svjestan da će Portugal od samog starta izvršiti pritisak na zadnju liniju našeg tima.

"O njima ne treba trošiti riječi, imaju jednu od najboljih mladih momčadi u Evropi, što smo mogli vidjeti kada smo igrali sa njima. Ali, idemo im se suprotstaviti."

Dosadašnjim rezultatima u kvalifikacijama je više nego zadovoljan.

"Zadovoljan sam, jako... Malo ko je očekivao da ćemo ostvariti ovo, ali pokazali smo da imamo kvalitet", poručio je Jukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi