Igrača Barcelone ismijavaju zbog outfita: "Zašto nosiš odjeću svoje djevojke?"

Ovaj put je stvarno pretjerao

Igrača Barcelone ismijavaju zbog outfita: "Zašto nosiš odjeću svoje djevojke?"

Edmir Škorić

Jules Kounde, 24-godišnji svjetski viceprvak s Francuskom, izazvao je brojne komentare zbog svog outfita.

Kounde je trenutno u Barceloni i jedan je od šestorice koje klub nije spreman prodati, bez obzira kakve ponude dođu. U toj grupi su još Pedri, Gavi, Lewandowski, Ansu Fati i Ronald Araujo.

Francuski reprezentativac postaje sve važnija karika u timu Xavija, a istovremeno ga na internetu ismijavaju zbog odjevnih kombinacija.

"Zašto si obukao odjeću svoje djevojke?", jedan je od komentara na račun Koundeovog neobičnog outfita. "Mislim da se zaista ne razumijem u modu", dodaje drugi, dok treći pak tvrdi da je "sve otišlo k vragu".

Francuz u neobičnoj odjevnoj kombinaciji

Kounde je inače u Barcelonu došao iz Seville za 50 miliona eura prošle godine, a ove sezone je sakupio 11 nastupa. Nije se upisao u strijelce, ali je imao tri asistencije.

On je imao dosta uspješne nastupe u Kataru, ali nije uspio doći do titule svjetskog prvaka jer je Argentina u onom ludom finalu 18. decembra ipak bila bolja i to nakon izvođenja penala.

Kounde je pažnju svijeta privukao na utakmici s Poljskom u grupnoj fazi kada je izašao sa lančićem oko vrata, što naravno nije dozvoljeno.

"To mi se nikada nije desilo. Igram u Španiji već godinama i nikada nisam na teren izašao, a da sam imao neki nakit. Jednostavno sam ovaj put zaboravio i tek sam to shvatio kada je utakmica počela jer su oni počeli da mi smetaju dok trčim", kazao je Kounde.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mushe91
Prosjek igrač
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi