Fudbaler Barcelone od 50 miliona na utakmicu stigao u "heklanom stolnjaku"

Poznat po neobičnom ukusu

Fudbaler Barcelone od 50 miliona na utakmicu stigao u "heklanom stolnjaku"

Admin Čaušević

Mnogi poznati fudbaleri su poznati po neobičnom izboru kada je u pitanju njihov outfit, ali jedan se izdvaja od svih. U pitanju je defanzivac Barcelone. 

Kada je stigao na stadion Montjuic mnoge je iznenadio izborom svoje odjeće pred utakmicu sa Sevillom.

Naime, Jules Kounde je na meč protiv gostiju iz Andaluzije stigao u bluzi bijele boje koja je nalik heklanom stolnjaku.

Na glavi je nosio kačket i sunčane naočare bez obzira što se radilo o noćnoj utakmici te su svjetla u tunelu već bila upaljena.

Dečko kojeg je Barcelona platila 50 miliona upravo Sevilli prije svakog meča privuće pažnju zbog outfita, ali čini se da je ovaj put pomjerio granice.

Oglasi

Francuzu su 24 godine i slovi za jednog od boljih mladih štopera današnjice te spada u grupu koji uživaju u velikom povjerenju Xavija Hernandeza.

Da se radi o velikom talentu govori i podatak da ga je Sevilla dovela 2019. godine iz Bordeauxa za čak 35 miliona eura što je za osvajača Europa lige definitivno ogroman iznos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Andalužani su prošlog ljeta uspjeli vratiti uloženo, a čak i zaraditi na defanzivcu koji je u međuvremenu postao standardni član Trikolora.

Ove sezone Kounde je odigrao praktično sve mečeve uz jedan postignuti gol u vrijednoj pobjedi nad Osasunom u gostima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi