24

Komentari (24)

ubnt
Koja bruka od lige . Pa nevjerovatno . Od glavnog konkurenta uzmes trenera . Pokupuješ sve igrače od klubova koji se samo malo približe . Kobasičari i njihov kobasičarski klub dijele lekcije a ovo što rade u Njemačkoj je krkanluk . Još u DFB sve bivši kobasičarski igrači . Smrad i trepet . Fuuuuuuuj
user1597926525
A izvini odakle je dortmund kupio vecinu igraca, brandt, hazard, hitz,dahoud,schulz, sve je to iz drugih bundesligasa doslo, ali se niko na to ne zali vec samo sto bayern neke dovede pa napravi igrace od njih.
Zoilomas
Ovo je super potez, Bayern je osigurao mladog arsene wangera, covjek je zvjer i zna razviti igrace zato ide u Bayern ali Flick je faca ispo u svemu jer se nije slozio da ide prije isteka ugovora jer je uprava donijela odluku i obavjestili ga nakon jedne sezone u kojoj se nisu nadali da ce nsto ni ostvariti.
MUFCDOGROBA
Ako ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se, mentalitet svabe...
Karlosicroberto
Pred kraj Sezonw ovako nesto... Meni je ovo bezveze, mogao je cekat da završe, al to je Bayern...
miki30
Kako misliš to je Bayern? Tako svi rade. Što nije Flick čekao kraj sezone? Ili onaj Hütter iz Frankfurta? Pa onaj iz Gladbacha trener ode sledeće sezone u Dortmund a isto tako objavljuju u sred sezone! Tako da nemoj dzaba pljuvati po Bayernu ako ih negotiviš, kad istu stvar drugi takodje rade.
kurjak
I sad ko on neki stručnjak, pa mene bi sa onakvom ekipom bilo stid bod izgubiti.De ti jarane budi stručnjak pa vrati Shalke među najbolje i onda ti skidam kapu.
miki30
Pa isto možeš reći onda i za Guardiolu, Kloppa nek preuzmu Aston Villu, Southhampton pa nek naprave rezultat! Stručnjak jašta je nego, čuda činio sa Hoffenheimom, Leipzigom a frajer ima 34 godine. Svi velikani ga žele na klupi, tak da malo vidi šta je čovjek uradio do sad pa onda komentariši stručnjak.
makelele
Haj ti jarane uzmi golfa cvaju i pobjedi na wrc reliju... zasto bi jahao magarca, kad mozes jahati konja? Pa koji debil bi to uradio? Nagelsman se dokazao u hoffenheimu, u hoffenheimu koji se sezonu prije njegovog dolaska borio za opstanak, nakon dolaska nagelsmana, hoffenheim je igrao Ligu prvaka... a da ne pricamo o Leipzigu, sa kojim je igrao cak i polufinale lige prvaka... covjek ima potencijal za velike stvari, zato je i doveden
kurjak
@miki30 Vidiš miki, ja nisam stručnjak, ja sam expert.
miki30
Tako je kralju.
kurjak
@miki30 Vidiš kako možemo normalno komunicirati bez nekog vrijeđanja i psovanja, a što vrlo često vidimo u komentarima.
Len
Sa istom ekipom Kovac je bio sedmi na tabeli kad je Flick preuzeo.
miki30
Buraz ja nikad nikog ovdje nisam uvrijedio za razliku od drugih prema meni pa možda ponekad i nešto lanem ko što reko naš narod. Naravno da se može normalno komunicirati.
celikze
Nemoj Klopa mjesati covjek je i sa Mainzom pravio rezultat...ovi sto spominju Niku Kovaca pa to i jeste njegova zasluga...on je napravio „TIM“ da igraju kao ekipa...samo sto su igraci hovna bili pa se bunili sto se prica ex-YU jezik u svlacionici sto je Mülera *****a poslao na klupu i onda su poceli losi rezultati da ga nogiraju...prva utakmica poslije Nike oni melju eto trener u 3 dana naucio ih kako igraju...a sam rezultat Nike u Monacu govori sve....nisam ga ljubimac al pricam o njegovom radu covjek je stroj...hoce da igraju svi 11 igraca odbrana napad.... iducu god Monaco uzima titulu zivi bili pa vidjeli...
kurjak
krems_krems12
Ljetos da su malo vise odrijesili kesu pa fino pokrili odlaske Thiaga, Coutinha, Perisica ne bi ispali iz kupa, lige prvaka, a i dalje bi imali najboljeg trenera na klupi i osvajali triplete.
IMPERATOR
Dobro došao pod Brazzinu čizmu Juliane!
bosnishtroller
miki30
Reci mi neku ligu koja nije kao Bayernliga? Italija, Francuska? Možda Španska? Sve isto moj druže! Jedino Engleska nešto neizvjesnija, mada i tamo u zadnje vrijeme City sve trofeje pokupi.
makelele
To je liga, u kojoj su svi klubovi nesposobni, a jedino bayern sposoban. Sto nije krivica Bayerna.
miki30
Bravo, ko je kriv Leipzigu ili Dortmundu što su imali i po 7 bodova prednosti pa ih ljudi prestigli. Znači imali su sve u svojim rukama, nije im Bayern kriv. Athletico imao 13 bodova prednosti, sad su pušiona, ko je tu kriv? Znači prvo gledaj na sebe pa onda krivi druge.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.