Junak Metalleghea iz prošlog kola poručio: "U Živinice ne idemo turistički"

Ovog vikenda se završava Prva liga FBiH

Junak Metalleghea iz prošlog kola poručio: "U Živinice ne idemo turistički"

E. Škorić

Prva liga Federacije BiH bliži se kraju i zavjesa na sezonu 2018/19 bit će spuštena ovog vikenda.

Bila je ovo izuzetno duga sezona s puno uzbuđenja, a na kraju je Velež završio kao pobjednik ispred Olimpika, dok se žestoka bitka vodila i vodit će se i za opstanak.

Metalleghe iz Jajca može mirno da dočeka posljednje kolo, pošto je ovaj tim osigurao opstanak prošle sedmice kada je savladao TOŠK s 2:1, a jedan od junaka domaćina bio je Deni Simeunović, koji je postigao pogodak.

"Presretan sam zbog tog gola, ali najvažnije mi je da je ekipa ostala u ligi . Posrećilo se meni da postignem taj gol, ali ja bih naravno bio sretan i da je neko drugi, samo da smo došli do cilja", kazao je Simeunović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Metalleghe za kraj ide u Živinice ekipi Slavenu, a Simeunović ističe da nema pritiska.

"Idemo odigrati muški, kako bismo na što bolji način završili ovu sezonu. Mi smo glavni dio posla već odradili, ali u Živinice ne idemo turistički. Moramo vjerovati u sebe i pokušati da pobijedimo", dodao je Simeunović.

Top Komentari

starmac
Poderi te ih.Slaven ce dobit a Deni je papak.
4 0
nox
Puno seres mali nä usta, mogao bi gå muski primit poyy öd sabita iz zivinajs
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi