Junak Slavije: Messi i ostali su samo otišli i nisu se željeli čak ni pozdraviti
Kolar je sjajno branio protiv Barcelone

Igrači češkog tima su bili razočarani ponašanjem velikih zvijezda Barcelone

Junak Slavije: Messi i ostali su samo otišli i nisu se željeli čak ni pozdraviti

S. Pašalić

Slavia Prag je uspjela da osvoji veliki bod protiv Barcelone na Camp Nou.

Gosti iz Češke su se veći dio utakmice branili od napada Katalonaca, a definitivno junak ovog tima je bio golman Ondrej Kolar.

On je posebno u drugom poluvremenu sa nekoliko fenomenalnih intervencija uspio da sačuva svoju mrežu, ali je nakon završetka meča imao zamjerku na račun igrača Barcelone.

Naime, Kolar je za češke medije izjavio da se cijeli tim radovao susretu sa zvijezdama Barcelone, ali da njihovo ponašanje nakon meča nije bilo za pohvalu.

"Messi i ostali su samo otišli, neki od njih se nisu s nama ni pozdravili. Bilo je tužno", rekao je Kolar.

"Svi smo se veselili susretu s tim velikim igračima, željeli smo zamijeniti dresove nakon meča, ali nisu se ponašali baš najbolje."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Golman Slavije je ipak pohvalio ponašanje golmana Ter Stegena.

"On me je čekao u tunelu. Zaustavio me i rekao da dugo nije vidio tako dobar nastup golmana i da mu je bilo zadovoljstvo gledati me kako dobro igram nogama."

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi