Junior Firpo otkrio kakav odnos ima s Messijem nakon što ga je vrijeđao na Twitteru 2012. godine

Našao se u centru skandala

Junior Firpo otkrio kakav odnos ima s Messijem nakon što ga je vrijeđao na Twitteru 2012. godine

E. Čaušević

Barcelona je početkom ovog mjeseca predstavila novo pojačanje nakon što je Junior Firpo stigao iz Betisa.

Ovaj 22-godišnji fudbaler igra na poziciji lijevog beka i stigao je kao rezervna opcija za Jordija Albu. No, odmah nakon što je predstavljen na Camp Nou nastao je skandal nakon što su obljevljeni njegovi tweetovi od prije nekoliko godina.

Naime, on je prije sedam godina na Twitteru žestoko vrijeđao Barcelonu i Lionela Messija. Tada je svog sadašnjeg saigrača nazivao ku*vinim sinom i pacovom i molio se da će mu neko slomiti noge i povrijediti ga.

No, tada sigurno nije ni sanjao da će mu se ovi tweetovi itekako obiti o glavu. Međutim, novi igrač Barcelons otkrio je da je to sada iza njega i objasnio je kako je Messi reagovao na sve to.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svaki dan smo zajedno na treningu i nema nikakvih problema. Ne želim tome davati neki značaj jer je to bilo kada sam imao svega 15 godina. Takve stvari sam pisao iz šale i to moji prijatelji znaju. Pisao sam o Juliji dosta ružnih stvari, a ona je danas moja supruga i majka moje kćerke", rekao je Firpo i dodao:

"Kada imate 15 godina ne razmišljate o tome da se to nekad može vratiti žestoko. Tada sam bio totalni anonimus i nisam znao da ću nekada igrati za Barcelonu. S Messijem nemam problema i on je za mene najbolji igrač svijeta. Ako malo bolje pogledate naći ćete mnogo ružnije tweetove na neke ostale teme".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi