Juniora Sarajeva sigurni protiv Slobode

Premijer omladinska liga BiH

Juniora Sarajeva sigurni protiv Slobode

Samir Mlaćo, foto: A. Berbić

Juniori FK Sarajevo na najbolji mogući način otvorili su drugi dio sezone u Premijer omladinskoj ligi BiH. Naime, bordo nade su u Butmiru savladale FK Sloboda rezultatom 3:0.

U prvom poluvremenu viđen je samo jedan pogodak i to u 30. minuti kada je Ragipović matirao gostujućeg golmana Harisa Glušca.

U drugom poluvremeni Sarajevo je dodalo gas, te postiglo još dva pogotka za sigurnu pobjedu. U 61. minuti pogodio je Selimović, da bi konačnih 3:0 u 74. minuti postavio Dervišagić.

Premijer omladinska liga BiH, 14. kolo:

FK Sarajevo - FK Sloboda 3:0

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

FK Sarajevo: Demirović, Tutundžić, Bešić, Selimović, Dervišagić, Ragipović, Mehuljić, Imamović, Kurdić, Jašarević, Alić.

FK Sloboda: Glušac, Karić, Devedžić, Čičkušić, Kovčić, Hodžić, Omerović, Omić, Kurtalić, Maksimović, Hodžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi