68

Komentari (68)

Manager
A da nije možda jednostavno zbog razlike u kvaliteti ?
Milfhunter
Momci glavu gore, ovi što misle da se lako dobija Francuska koja ulaže nekoliko stotina puta više u sport, neka sami probaju, najlakše je komentirat
Sanin_Mostar
Do kada vise glavu gore?kad imas priliku da zavrsis i da ih dokrajcis treba da se uradi to pa makar ispali,sto novinar pise igrali smo odlicno do kad vise?Ovo je pouka kako netreba igrati i okrenuti se pobjednickom mentalitetu pa makar bila Francuska ako imas priliku dati joj 3 gola samo naprijed,80 posto utakmica dobivaju na ime i zato sto ih se plase.
Zax
I ovo nesto sto valja komsije ce probrati i ostade prosjek,nazalost tako ce biti
Joka
Konacno jedna divna vijest danas ??
makelele
Zato niko ne zna učiti Ku'ran ko mi. Bitno da smo prvi u Pejgamberovoj ligi šampiona. Ova dunjalucka takmicenja nisu za nas.
Nele.
O cem ti ziv bio.
makelele
Čuj o čemu ja, pa naši učači uvijek na svjetskom prvenstvu u učenju Ku'rana ostvare zapažene rezultate. Eto o čemu ja, tu smo dobri, to je za nas, a ne ova dunjalucko-šejtanska takmicenja poput nogometa, košarke.
Lenox
Kakav luzerski mentalitet hahahahahahahahah
delta
Vise ne gledam fudbal nikako,ako ima kakav sport bez stresa i sekirancije pa da podem pratit morat cu nesto skontati,ovo vise nena smisla....
Adrian
Ako je ovo Francuska i ja sam iz Francuske.
makelele
Jesu, ko sto su Fočaci i Sandzaklije sarajlije.
King_Kenny
...ovaj Barbaric je jedini selektor koji je zasluzio prolaznu ocjenu,ove ostale sve nabiti nogom.
enko
King,nemoj ga dizati do njega je bilo da taktivki ide na pobjedu da bi izvukao nerjeseno.kod 1:0 nije trebalo dopustiti da nas pregaze to je do trenera.i jos nesto o Barbaricu,Musi pa ako su takvi strucnjaci zasto onda nemaju podrsku zrinjskog.
Comandini
Cazsevicu sestru ti ako je 18+ pa kako te nije stid!!!! Cuj mentalitet gubitnika!!!! Pa kaki te nije stiiiid???? Ova U19 je jedino pozitivno u BH fudbalu trenutno. Trebao je naslov glasiti U19 kapa do poda!
gallardo.la
Ja tek vidim, da li je moguce da je to napisao za U19 selekciju
moeferry
Momci su se lavovski borili. Dali su sve od sebe, bas takvu igru zelimo da vidimo.
Ado1980
Mismo igrali sa Afrikancima, ljudi imaju snage da igraju 120 minuta !? Ovi momci, bice dobri igraci nemao mi uslova da naprvimo da budu zivijede u ligama petice!? Jako samo tuza i ovi su momci zasluzili Respekt !?
delta
Realno gledajuci Francuska je bila bolj cijelu utakmicu,igrali su haman svi u nasih sesnaest,imali troduplo veci posjed lopte,ali stvarno smo i mi pehovi da u dvije minute primimo dva gola,ma nigdje veze.Nismo zasluzili da izgubimo ali sta je tu je,nije ni cudo sto smo izgubili od Francuske ako cemo bas realno....
19211921
Svaka cast nasim momcima! Imaju buducnost. U kakvim uslovima se stvara sve ovo, zlata vrijedna generacija
user1647539682
Samo koridu i vasere poovim stadionima dogovarat kakva lopta i pm.....
Milfhunter
Najlakse je svoje frustracije na djeci ispoljavat. Momci ništa krivi nisu, probali su nisu uspjeli, da jesu to bi bilo čudo
w41k3r
Klasicna nasa prica, treba ti bod a ti primis 2 gola za 2min u 80im minutama. Psiha 0 bodova u svim selekcijama, tacno je to luzerski mentalitet koji nas krasi u svim sportovima.
King_Kenny
...treba biti realan i reci da su Francuzi bili mnogo bolji,mi u prvom poluvremenu nismo 2 puta presli centar...do duse za ove Francuze igraju nekakvi crnci dvometrasi koji mozda imaju i 25+ godina,sve neke bradonje,nasi golobradi mladici nisu imali sanse u duelima,vidjelo se to i prije izjednacujuceg gola kada smo izgubili loptu nakon jednog bodychecka.
fukaraslana
Od prve do zadnje minute Francuzi bolji a mi smo se valjali sve do -12 a onda poceli igrati
Neddim1
Nije to gubitnicki mentalitet nego manjak kvaliteta. Mi imamo jedva 3.5 miliona stanovnika, dok Francuska ima 60 miliona stanovnika. Plus to sto im sve igraju naturalizovani Francuzi, koji su genetski napredniji.
VenamaHrabrih
Po tome bi Kina bila fudbalska velesila, a Belgija bi šutala kocke umjesto kugli, a Zimbabve osvajao scjetska prvenstva u fudbalu. Al eto... Nek je genetika kriva što nemamo stadiona.
rabodimis
E cuj nismo imali srece.. XD Ovaj kao da je slijepa, imali smo super srecu da uopste budemo na korak do Evropskog prvenstva sa ovim uslovima koje imamo i lopovima oko fudbala.. Svaka casta momci uradili ste nemoguce i nevjerovatne stvari, za mene ste sampioni Evrope..
Decembarski
Svaka cast momcima i trenerima,ovo je odlicno shodno kako drzavu i sport pojedini razvaljuju.Iako ima nekih koji igraju radi licnih interesa a ne i nacionalnih,ovo je ono jos malo sto je ostalo od zajednistva,koje takodjer i u repkama puca.
Celtic
Mi smo samo za Grand Parade, Turbo Folka, Ilahija i kasida i nargila barova...
AlJazeera
U Islamu muzika je zabranjena :)
Nele.
Uranija
@shzlo eto ti nisi kmet, bar ti tako misliš, ali si ti toliko zatucan da šta god počneš da misliš je osuđeno na propast. I ilahije i kaside i turbo folk i koride i zvijezde granda i rijaliti šund, sve to ima svoju publiku i svako bira šta će da gleda ali nažalost nam je to kao narodu tj. narodima u BiH maksimum. Ali važno je da vjera bude ispred svega pa će nam kao biti bolje, a kmetu već 25 godina se trudimo da budemo veliki muslimani i hrišćani a u BiH od perioda poslije agresije nikad nije gore bilo. Ali važno je da ilahije i zvezde granda i zadruge uživaju veliku gledanost.
gallardo.la
@Uranija u sustini si u pravu ali prestani...stavljati u istu recenicu nema smisla ni postovanja, a pogotovo me ljuti zadnja recenica...nikada nisam napisao komentar koji se tice religije ali tebi moram jer si ocigledno pametnica. Radim u RS-u vec godinu dana sa normalnim ljudima i nikada nisam imao problem biti bilo kakav manjak postovanja prema mojoj vjeri kao sto si ti sada pokazao i javno napisao, stavljati sund, koride, turbo folk...u istu recenicu sa ilahijama na koje apsolutno nigdje ne nailazim na internetu niti su priblizno popularne na internetu kao zadruge i zvezde granda...i opcenito si se trebao suzdrzati komentara jer ovaj gore komentator ima jako lose namjere, i za njega cu spomenuti Zlatana Ibrahimovica, Hasana Salihamidzica, Edina Dzeku, Safeta Susica, Miralema Pjanica, Elvira Bolica...mislim da nema potrebe dalje za zemlju koja je pogodjena ratom i koja ima ukupno nekih 3 miliona stanovnika. Sta reci za nacije od 80 90 miliona koje se ne mogu pohvaliti ovakvim imenima.
nightcry
@shzlo, pa mamu ti nataknem, ti si prvi došao sa komentarom koji nema veze sa fudbalom nego sa religijom, i to sa dugačkim i konkretnim odvratnim vjersko-šovenskim pljuvanjem čitave religijske zajednice - a smeta ti Celticov komentar koji je bezazlen - najgori neprijatelji BiH vež 35 godina su vjersko-nazi šoveni poput tebe - što se tiće "kršćanske demokratske evrope", kad ti toliko smeta uvijek možeš u isil dobrovoljce.
nightcry
lječi se Izmete!
BogatiDijasporac
@Uranija Samo uporedjenje nakaradnih predstava tipa Zvezde Gradna, Zadruga i sta ja znam, sa Ilahijama je u najmanju ruku receno smijesno. Religija je prisutna, stavise, dominantna u svim slojevima prosperitetnih zapadnih drzava, pa su opet prosperitetne. Nije problem u religiji @Uranija nego u nasem usranom narodu. Ja Nijemca, Nizozemca, Francuza, nikad nisam cuo da nekome psuje dijete, mrtve, tabute, dzamiju, Boga, majku, zbog drugacijeg misljenja. Dovoljan ti je ovaj banalni primjer da vidis gdje smo mi a gdje Zapad. Veze nema s religijom.
BogatiDijasporac
@shzlo Za mene ste ti i cetnik isti. Toliko!
VenamaHrabrih
Ovaj sh(i)zlo je Lewa9. Predstavljao se kao neurolog. Teška budaletina, yebo majku ko sestru.
VenamaHrabrih
Evo ja sam u Bosni, hajde, yebem ti mrtvu mater u lubanju.
VenamaHrabrih
Ja sam u Sarajevu, grebem ti bradatog pedofila i mater mu koja ga okoti, kozojebu usrani. Kad hoćeš i gdje hoćeš. Ponesi i dinamita, krezavu ti sestru u šamiju.
ratip irats
**** VAS NASLOV!! Bolje rezevre i vise snage odlučile utakmicu!!
ubnt2
@ratip irats Šta fali naslovu?? U 2 minute 2 gola primiti...Hahahah, usrali se naši (u mislima:"Mi da pobijedimo Francusku?") "Ma nema šanse".To ti je čisti primjer mentalnog a i bogme rezultatskog pobjednika.
ubnt2
@ratip irats *GUBITNIKA** greška naravno
ratip irats
Odlučila bolja klupa i vise snage. Za nas igrali puteri, a kod ovih klipani! E to je odlučilo, a ne mantalitet!!
ubnt2
@ratip irats I baš u 2 minute? Pa ne bi neki trećeligaš u 2 minute primio gol...Ja ti govorim tako što su ih cijelu utakmicu držali daleko od gola i plus im se tako da kažem "nudili" da daju više golova i onda dođe sekunda posla u 2 minute i kraj priče.Ja bolan, dok sam do wc-a otišao i vratio se, gore piše 1-2.Nisam se previše iznenadio, znam kakvi smo.Da je ta Francuska beton dali bi nam 2-3 gola u prvom poluvremenu.
user1643230038
Glavu gore momci.. odlicno ste igrali..
VELEZ
Moramo realno bit, nije nogomet za nas. Trebamo trazit i ulagat u sport u cemu smo dobri. Pogledaj druge zemlje poput iran gdje hrvanje i dizanje tegova vlada sport. Pogledaj litvaniju gdje ulazu u kosarku. Albania i kosovo u judo i tako dalje. Trebamo naci sport u kojem smo dobri, po meni je taj sport ili taekvando, ili kosarka, ili plivanje. Otvorit veliki centar za mlade za taj sport i gurat maksimalno. Nogomet nije za nas, previse smo glupi za ovaj sport, samo budale mogu izgubit za 3 minute ovako.
ubnt2
@VELEZ Istomišljenici smo, svaka čast tako je...U 2 minute 2 gola primiti ne bi ni amaterska reprezentacija...I onda se čude što nam je takva A reprezentacija.Veliki pozz za tebe.
VenamaHrabrih
A koji je to sport, po tvome mišljenju?
VenamaHrabrih
Ako misliš na pobrojane, ne vidim zašto smo uspješni u tim sportovima?!? Koliko znam, ssmo u boćanju smo nešto osvojili, ako je to sport uopšte.
ubnt2
Ma bježi ba, sramota čista...Koja smo mi kanta za smeće u sportu.
EmirEmir111
Mi imamo talentovane mlade fudbalere, medjutim nikad u narednih barem 20 godina nece nista bit od nas. Gubitnicki mentalitet. Zato gubimo i od manje talentovanih reprezentacija. Zabiju go i povuku se, krenu se izlezavat protiv jedne Francuske. Gubitnicki mentalitet ponovo. Trebaju nam akademije u bh fudbalu, koje ce djeci mijenjat i iskorijenit taj gubitnicki mentalitet i naucit ih igrati fudbal.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.