Juniori remizirali sa Srbijom

Šest golova u Staroj Pazovi

Juniori remizirali sa Srbijom

M. Šljivak

Juniorska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je danas drugi prijateljski meč sa vršnjacima iz Srbije, a meč u Staroj Pazovi je završen bez pobjednika 3:3.

Prije dva dana naši momci su savladali svoje domaćine s 5:0, a danas je ponovo viđena prava golijada.

Dobro je naš tim ušao u meč i poveo je preko Nedima Hadžića, da bi Srbija preko Račića izjednačila na 1:1:

Na poluvrijeme je naš tim otišao vodstvom od 2:1. Mrežu Srbije je pogodio Besim Šerbečić, da bi u nastavku golovima Lambulića i Cvetkovića, Srbija došla do vodstva od 3:2.

Međutim, u samom finišu meča Mato Stanić pogađa za konačan rezultat od 3:3.

Prijateljski meč:

Srbija-Bosna i Hercegovina 3:3

Trening centar FSS, Stara Pazova.

Sudija: Pavle Tomić.

Pomoćnici: Miloš Karadžić, Nenad Radoičić.

Srbija: Marko Ilić, Jovica Blagojević, Sava Radić, Zarija Lambulić, Stefan Cvetković, Veljko Nikolić, Uroš Račić, Aleksa Terzić, Meletios Mišković, Vanja Vučićević, Jovan Vlalukin. Selektor: Milan Obradović.

Bosna i Hercegovina: Igor Marković, Besim Šerbečić, Marko Čubrilo, Toni Nikić, Mirza Mustafić, Mato Stanić, Jasmin Čeliković, Sandi Hušić, Nedim Hadžić, Semir Smajlagić, Denis Žerić. Igrali su još: Elvin Kovač, Ševkija Resić, Nikola Marinković, Ivan Miličević, Marijan Ćavar. Selektor: Toni Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi