Juniori Slobode slavili u Sarajevu

Trijumf Tuzlaka

Juniori Slobode slavili u Sarajevu

M. Šljivak

Juniori FK Sloboda pobijedili su kao gosti Sarajevo 1:0 u derbi meču 22. kola Premijer lige BiH.

Sasvim zasluženo je tuzlanski tim došao do pobjede danas. Imali su bolje šanse i na kraju su odnijeli tri boda iz Sarajeva.

Prvo poluvrijeme donosi nekoliko dobrih šansi na obje strane. Ipak, mreže su mirovale i na odmor se otišlo s nepopularnih 0:0.

U nastavku dobra igra obje ekipe, a za veliko slavlje Tuzlaka pobrinuo se Dino Hodžić koji je uspio savladati golmana domaće ekipe.

Sloboda će tako do kraja sezone sa Željezničarom voditi veliki borbu za titulu prvaka, a oba tima trenutno imaju po 55 bodova s tim što ekipa iz Sarajeva ima utakmicu manje.

Juniorska Premijer liga, 22. kolo:

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Sarajevo: Kovačević, Veladžić, Đurić, Šabanović, Kurdić, Salčinović, Ragipović, Pidro, Mustafić, Škrijelj, Klarić.

Sloboda: Čizmić, Muratović, Mehičić, Salkić, Hodžić, Beganović, Smajić, Kurtalić, Janevski, Đukić, Maksimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi