Juniori Travnika ostvarili novi veliki uspjeh

Mladi Veziri remizirali u revanšu

Juniori Travnika ostvarili novi veliki uspjeh

S. Mlaćo

Juniori NK Travnik izborili su plasman u finale doigravanja za juniorsku Premijer ligu BiH. Naime, mladi Veziri su u prvom meču četvrtfinala savladali Krajinu iz Cazina sa 4:2, te u Cazin danas došli sa dva gola prednosti.

Mreže se na današnjem meču i pored dosta uzbuđena nisu tresle te su gosti iz Travnika mogli da slave veliki uspjeh.

Selekciju NK Travnik sa klupe predvodi mladi i ambiciozni stručnjak Senad Bajrić, a danas su Veziri meč započeli u sastavu: Isić, Lovrinović, Talić, Š.Baltić, E. Baltić, Čatić, Arnaut, Hodžić, Vrebac, Kadrić, Baltić. Priliku su dobili Alibegović i Mujčić.

U NK Travnik nisu krili zadovoljstvo nakon meča istakavši da će učiniti sve da ova selekcija izbori plasman u juniorsku Premijer ligu BiH. Rival će im biti Gradina iz Srebrenika.

Svakako da ovaj uspjeh mladih nada kluba sa Pirote raduje sve ljubitelje nogometa u ovom gradu, te pokazuje da ovaj klub sa velikim renomeom ne treba brinuti za budućnost.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Dovoljno je samo pružiti šansu ovim mladim momcima koji će za par godina gotovo sigurno biti udarna igla seniorske momčadi, a ne sumnjamo da će uz sistemski rad odgovornih to i ostvariti.

Čelnici Travnika odmah nakon meča uputili su čestitke juniorskoj selekciji i stručnom štabu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi