Ivanković: Realan rezultat, Sloboda je čvrsta ekipa

Trener Širokog nakon remija na Pecari

Ivanković: Realan rezultat, Sloboda je čvrsta ekipa

H. Zilić

U posljednjoj utakmici 15. kola Premijer lige BiH, Široki Brijeg i Sloboda su remizirali rezultatom 0:0.

Nakon utakmice komentar na press konferenciji dao je trener domaćeg tima, Jure Ivanković, koji je istakao da je ovo realan rezultat nakon svega prikazanog na terenu.

"Imali smo periode dobre igre. Bilo je nekoliko situacija gdje smo mogli bolje zaprijetiti. Znali smo da će Sloboda biti čvrsta i moram tu čestitati treneru Žižoviću, ima tu dobrih igrača, mogu svakog protivnika ugroziti", rekao je Ivanković i dodao:

"Nismo bili na nivou, pogotovo energetski. Na kraju mislim da je ovaj rezultat realan. S ovim prije utakmice ne bi bili zadovoljni, ali kad vidite šta se sve događalo na utakmici ovo je realan rezultat. Nedostajalo je i malo energije sa klupe da prelomimo utkamicu, ali nešto se pitao i protivnik. Sloboda je zadnjih 20 minuta zatvorila utkamicu kako znaju."

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi