Kad čovjek pomisli da neće, Klopp kaže baš to: Nije kraj!

Nije gotovo dok Jurgen ne kaže da je gotovo

Kad čovjek pomisli da neće, Klopp kaže baš to: Nije kraj!

E. Škorić

Liverpool je jučer poražen na Anfieldu od Chelseaja s 1:0 i čini se ne nazire kraj velikoj krizi aktuelnog prvaka Engleske.

Redsi su tek sedmi na tabeli s 43 boda, a poraz od Chelseaja je peti uzastopni domaći Liverpoola i to se dogodilo prvi put u povijesti kluba.

Manchester City polako otvara šampanjac, sve je bliže tituli, ali Jurgen Klopp kakav jest - ne odustaje.

"Individualna akcija Mason Mountain odlučila je sve. Sama utakmica je bila izjednačena i intenzivna. Imali smo više šansi, Mane je imao veliku priliku, bilo je puno drugih trenutaka kada nismo uspjeli zabiti. Primili smo gol, pogriješili. S posjedom koji smo imali morali smo stvoriti više šansi. Ovo je ozbiljan udarac, ali još nije gotovo", rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsima će po svemu sudeći sada najvažnija biti Liga prvaka, a tamo su na korak od četvrtfinala nakon što su u prvom meču osmine finala s 2:0 savladali njemački Leipzig.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1614932756
Hahahaa idiot
1 7
AmarSahin
Mason Mountain....Mason Planina....
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi