Kloppu je za sve kriv stadion Real Madrida: Revanš ćemo barem igrati na pravom stadionu

Trener Liverpoola nakon poraza

Kloppu je za sve kriv stadion Real Madrida: Revanš ćemo barem igrati na pravom stadionu

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola poraženi su sinoć u gostima protiv Real Madrida (3:1) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Redsi sinoć nisu odigrali baš najbolju utakmicu što je kraljevski klub itekako znao da iskoristi. Revanš se igra na Anfieldu, a Real ima dobru prednost i velike šanse za plasman u polufinale.

Nakon utakmice u centru pažnje našla se izjava Jurgena Kloppa koji je izjavio da je bilo jako čudno igrati na tako malom stadionu tako važan meč.

Kao što je poznato Real već godinu dana igra u trening centru na stadionu Alfredo Di Stefano jer renoviranje Santiago Bernabea još uvijek traje. Kloppu se očito nije svidio njihov "rezervni" teren jer je utakmica više izgledala kao neki trening.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bilo je jako čudno igrati večeras zbog stadiona. Na Anfieldu ćemo barem imati pravi stadion i to će sigurno biti dobro za nas", rekao je, između ostalog, trener engleskog kluba.

[twitter]https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1379555853913755653[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KB9
Ajd ne seri....ubili vas ljudi...imali ste 1 sut u okvir gola....nisi igrao na Tusnju pa da pricas o stadionu...cccc
19 1
user1579409590
Tako je Kralju nek si im rekao svaka ti se pozlatila.. Takva bitna utakmica jos LP a na takvim malom rezervnom Stadionu... Ma to je za Cirkus.. Liverpool ce na Anfieldu pobijediti ko sto su Barcu pobijedili..
1 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi