Ikonski nastup Jurgena Kloppa: Stavio je ruku na uho i krenulo je ludilo
Njemački stručnjak ikona je Liverpoola

Nijemac proslavio trijumf

Ikonski nastup Jurgena Kloppa: Stavio je ruku na uho i krenulo je ludilo

Midhat Šljivak

Liverpool je večeras na Emiratesu savladao Arsenal s 2:0 i eliminisao ga je iz FA Kupa. Ispromašivao se domaći tim u ovom duelu, a iskusni lisac Jurgen Klopp zna kako se dobijaju ovakve utakmice.

Jurgen Klopp je, kao i uvijek, večeras na Emiratesu imao poseban trenutak slavlja s navijačima Liverpoola.

Duel protiv velikog rivala Arsenala ipak je nešto slađi od drugih. Sa širokim osmijehom Nijemac je došao pred navijače, oslušnuo je puls navijača, a zatim je uslijedilo već slavno slavlje pesnicama.

Klopp je postao prepoznatljiv po ovakvim scenama s navijačima. Ono je postalo obaveza nakon pobjeda, a ove sezone bi ih moglo biti još dosta.

Oglasi

Liverpool je vodeći tim u Premiershipu, prošli su dalje u FA Kupu, a osigurali su i evropsko proljeće, pa bi Klopp mogao napuniti vitrinu trofejima ove sezone.

Naravno, pred Redsima su veliki izazovi. Neće im biti lako da dođu do njih, a u domaćim okvirima je svakako najopasniji aktuelni prvak Manchester City.

S ovakvom igrom Liverpool se definitivno može potući na svim stranama, a prednost Redsa je svakako čudesni Jurgen Klopp.

Klopp pokazao nevjerovatnu petlju

Njemački stručnjak je u meču s Arsenalom pokazao nevjerovatnu petlju. U ključnim trenucima utakmice odlučio je uvesti klince u igru.

U 75. minuti s terena je povukao Elliotta i Jonesa, a šansu za igru dobili su akademci Conor Bradley i Bobby Clark.

Odmah nakon toga Liverpool je stigao do gola. Pokazao je njemački stručnjak da je dovoljno hrabar da u ključnim trenucima da šansu za igru omladincima u ovakvim utakmicama.

Na kraju mu se sve isplatio. Klinci su dobili šansu za igru u velikoj utakmici i na ovaj način su stekli veliko iskustvo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tutumaca
Mr.srecko sreckovic mora da je guzio ciganku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi