Klopp: Nećemo dovoditi pojačanja

Kraj prijelaznog roka za Redse

Klopp: Nećemo dovoditi pojačanja

E. Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp tvrdi da je to to što se tiče pojačanja za Redse ovog ljeta.

Premier liga kreće sutra, a Redsi u prvom kolu gostuju Norwichu. Bivši engleski prvak doveo je samo stopera Ibrahima Konatea, dok je iz ekipe otišao Wijnaldum i to kao slobodan igrač u PSG.

„Ljeto je, prelazni rok je, svi očekuju neke nove igrače. Vidjećemo šta će se dogoditi. Hajde da pogledamo naš sastav. Želim li novog beka? Novog golmana? Tu već imamo dobre igrače. U sredini imamo iskusne fudbalere poput Tiaga, Fabinha, Hendersona, Chamberlaina i Keite", rekao je Klopp, pa je dodao:

"Uz njih i talentovane Eliota i Jonesa. U napadu, tu su Mane, Firmino, Salah, Joa, Minamimo i Origi".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da se vidi hoće li i ovakav sastav Liverpoola biti konkurentan ostalima u borbi za titulu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ma koji ce ti djavo pojacanja,ne pojacavaju se ni ostali konkurenti puno,samo po 500 miliona potrosili...nek ti se opet povrijedi jedan igrac iz prve postave ponovo ide zestoka borba za 4. mjesto...Klopp je poceo da me razocarava opasno,nadam se da ce Gerrard uskoro preuzeti.
1 2
JJRamzes
Ne moras, pa kad se povrijede igraci onda kukaj sto ti igra Jones, Phillips i ala takvi kalibri.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi