Jurgen Klopp se umorio? Trebaju li njegove riječi brinuti navijače Liverpoola?

Pričao o svojim planovima

Jurgen Klopp se umorio? Trebaju li njegove riječi brinuti navijače Liverpoola?

Esmer Oštraković

Jurgen Klopp je od dolaska u Liverpool uradio nevjerovatne stvari sa ovom ekipom, te je konačno uspio na Anfield vratiti titulu prvaka Engleske.

Njegov ugovor sa trenutnim prvakom Engleske traje još četiri godine, tačnije ističe sredinom 2024. godine.

U dosadašnjim izjavama Klopp je rekao da će vjerovatno odraditi ugovor do kraja, ali i da bi rado prihvatio poziv da preuzme selektorsku poziciju u reprezentaciji Njemačke.

Ipak, u svojoj posljendnjoj izjavi rekao je nešto što bi moglo zabrinuti sve navijače Liverpoola koji uživaju gledati svoj tim pod vodstvom Kloppa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nakon što mi istekne ugovor sa Liverpoolom uzet ću godinu dana slobodno i zapitati se da li mi nedostaje nogomet. Ako moj odgovor bude ne, onda će to biti kraj moje trenerske karijere", izjavio je Jurgen Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi