Sasvim je normalno što Liverpool ne želi dati 30 miliona eura za Thiaga
Foto - EPA

Ubrzo ga mogu potpisati besplatno

Sasvim je normalno što Liverpool ne želi dati 30 miliona eura za Thiaga

M. Šljivak

Thiago Alcantara dogovorio je sve uslove oko ugovora sa Liverpoolom.

Španski fudbaler ima silnu želju da pojača redove engleskog prvaka i već je dogovorio ugovor na četiri godine sa Redsima.

Međutim, Liverpool i Bayern nikako da se dogovore oko cijene. Bavarci traže 30 miliona eura za 29-godišnjeg veznjaka, no ta cifra je za rukovodstvo Liverpoola prevelika.

Sasvim je normalno što ne žele dati 30 miliona za Thiaga. Već za pet mjeseci ga mogu potpisati bez ijednog eura, jer ulazi u finiš ugovora i od narednog ljeta može doći kao slobodan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, s obzirom na to da postoji obostrana želja za saradnju već od ovog prelaznog roka, Liverpool je spreman platiti određeni iznos, ali ne 30 miliona.

Pregovori će se nastaviti u narednim danima i vjerovatno bi do dogovora na kraju moglo doći.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
A Real Chelseau platio 100 miliona zbog ove jedne sezone, u kojoj nije imao nikakve učinak. Nevjerovatno. Zbog 1 sezone.
4 2
Twista
Mogu ga potpisati besplatno, ali isti tako ga Bayern moze prodati nekome drugom. Ipak se i oni nesto pitaju...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi