Kloppa nije moglo zaobići pitanje o reprezentaciji Njemačke

Hoće li biti novi selektor?

Kloppa nije moglo zaobići pitanje o reprezentaciji Njemačke

E. Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp počeo se dovoditi u vezu s njemačkom reprezentacijom nakon slabih rezultata.

Njemačka je nedavno pregažena u Sevilli od Španije sa 6:0 i mnogi su već počeli da špekulišu kako Joachim Loew odlazi, a kao mogući nasljednik spominjao se Klopp.

Sada je čovjek koji je preporodio Liverpool i vratio ga na engleski i evropski vrh odgovorio na pitanje da li bi mogao preuzeti poziciju selektora Njemačke.

"Mislim da je to pitanje na kojem sa odgovorio najviše puta u životu. U budućnosti ću možda biti selektor Njemačke. Sada? Ne, nemam vremena, jer i mam intenzivan posao", rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tvrdi da nije imao konkretne kontakte sa čelnicima Njemačkog nogometnog saveza.

"Nisam siguran da me je neko tražio, ali ako ne zna, imam posao u Liverpoolu. Iako je loše vrijeme, sviđa mi se ovde. Odgovoran sam za mnoge stvari i neću skoro tražiti novi posao", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi