Neuer poručio koga moraju vratiti u reprezentaciju: "Prelako smo otpisali njih trojicu"

Poruka za Joachima Lowa

Neuer poručio koga moraju vratiti u reprezentaciju: "Prelako smo otpisali njih trojicu"

E. Čaušević

Reprezentacija Njemačke doživjela je u utorak pravu katastrofu u Ligi nacija.

Naime, Nijemci su igrali u gostima protiv selekcije Španije u meču posljednjeg kola Lige nacija, a na kraju je Crvena furija slavila sa čak 6:0.

Nakon toga pojavile su se priče da bi Joachim Low mogao dobiti otkaz, ali se to neće desiti. No, mnogi smatraju da je prerano napravio totalnu smjenu generacija i otpisao neke od iskusnijih igrača.

To misli i Manuel Neuer koji je poručio da je posebno prerano otpisao trojicu fudbalera koji igraju u dobrim formama u posljednje vrijeme, a to su Thomas Muller, Mats Hummels i Jerome Boateng.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Sva tri ta igrača bi nam sigurno pomogla. Previše su se u prošlosti dokazali da ne dobiju sada poziv. Oni nisu završili reprezentativne karijere i moramo i dalje računati na njih. No, ta odluka je na selektoru", rekao je Neuer.

Top Komentari

user1599926315
Njemačkoj treba ter stegen a ne ti svaka cast na uspjesima ali nekad postoji zbogom
0 6
gogs
Pusti ti Ter Stegena umjesto sebe i sve ce biti ok
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi