Jurić: Ostalo je streljiva i za Želju, nismo sve ispucali

Optimizam na Pecari

Jurić: Ostalo je streljiva i za Želju, nismo sve ispucali

Fudbaleri Širokog Brijega u pripremi za Željezničar ostvarili su uvjerljivu pobjedu nad Neretvancem.

Izabranici Denisa Ćorića dominirali su protiv hrvatskog trećeligaša i na kraju slavili s visokih 5:0, a u Opuzenu posebno se istaknuo mladi napadač Stipe Jurić koji je postigao hat-trick i upisao asistenciju.

Sada kada slijedi duel sa Željezničarom, Jurić poručuje kako on i njegovi saigrači nisu ispucali sva streljiva...

"Jako sam zadovoljan našom prikazanom igrom u susretu protiv Neretvanca. Iako je riječ o pripremnoj utakmici, pristup kakav smo imali mora nam biti primjer smjera kojim trebamo nastaviti kako bismo podigli igru i rezultate na višu razinu", kazao je Jurić, pa dodao:

"Nikoga ne možemo podcijeniti, za svaku pobjedu je potreban maksimum, jer samo takvim pristupom možemo doći do silno željenih bodova u subotnjem derbiju protiv, do sada, neporaženog Željezničara. Vjerujem kako je ostalo streljiva i za njih, odnosno da nismo sve ispucali u Opuzenu."

Za očekivati je da će Jurić dobiti priliku u derbiju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Koju ću minutažu dobiti odlučit će trener. Moje je da nastavim raditi i iskoristim priliku kada se ukaže", dodao je.

Utakmica se, podsjetimo, igra u subotu s početkom u 20:00 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Eki majice, Siroki Brijeg u plavoj boji ;) Izgleda ste se vec predali?
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi