Simeoneov sin želi igrati za Atletico

U centru pažnje u Italiji

Simeoneov sin želi igrati za Atletico

Sin argentinskog trenera Diega Simeonea izazvao je veliku pažnju u Italiji zbog dva pogotka Juventusu. 

Mladi Giovanni Simeone je u ljetnom prijelaznom roku potpisao za Genou, a da će biti pojačanje ispostavilo se minulog vikenda kada je postigao dva gola u pobjedi nad Juventusom (3:1).

U razgovoru za jednu špansku radio stanicu Simeone je otkrio da bi volio igrati za Atletico i sarađivati sa ocem Diegom. 

"Volio bih da igram za Atletico Madrid u budućnosti, ne samo zbog toga što je moj otac trener, već i jer je klub kao jedna porodica. Atletico je veliki klub", izjavio je Simeone i dodao da se prilagođava na italijanski fudbal

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nivo fudbala u Seriji A je na mnogo višem nivou. Igra se brže, mnogo se posveđuje taktici i nije lako. Koncentracija mora da bude u svakom trenutku", istakao je Simeone koji je dosad za Genou postigao četiri pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi