7

Komentari (7)

enko
Molimo sportsport ba da se raspita o kompetetnosti ovog sudijskog komiteta,naime clan 3 sudijskog pravilnika kaze da clanovi komiteta moraju biti instruktori sudjenja I kategorije.dobit cete porazavajucu informaciju o njima .ovaj gobeljic poznatiji kao efendija, stara lopuza vec par godina u penziji.nije se pitala struka,sjele baje i izabralu podobne.da je njihov rad iskren i posten ovaj sudija je vec trebai biti u aut.
bistrik87
U prvoj su ligi slicne svirali
Zgembic
Ovaj snimak se salje u Uefa, Fifa, CAS, sve moguce distance i naravno tuzilastvu BiH protiv saveza i sudije
Kiss
Sramotno je sve ovo
VELEZ
samo vi nastavite ignorisat problem. nego hajmo svi se ujedinit uz velez protiv ovakvi lakrdija.
Chico
Hehehehe bavite se prvom ligom FBIH a sutite na lakrdije koje gledamo iz vikenda u vikend u najjacem rangu takmicenja. To je zato sto Premijer ligom upravlja Vicko, a iz Prve lige FBIH vam niko nije trazio ga pripazite.
user1588184310
Kad ce tako biti kod sudija u premjer ligu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.