Igrač Sturma pružio ruku Jusufu Gazibegović kada je vidio šta je bh. fudbaler izveo

Majstorija desnog beka

Igrač Sturma pružio ruku Jusufu Gazibegović kada je vidio šta je bh. fudbaler izveo

E. Čaušević

Fudbaleri Sturma iz Graza nalaze se trenutno na pripremama u Turskoj, a u centru pažnje zbog majstorije na treningu našao se bh. reprezentativac Jusuf Gazibegović.

Nakon što su dobili zasluženi odmor po završetku prvog dijela sezone igrači austrijskog Sturma počeli su pripreme za nastavak sezone.

Sturm iz Graza nalazi se na pripremama u Antaliji gdje će ovaj tim odigrati nekoliko prijateljskih utakmica prije povratka u Austriju.

S ekipom Sturma nalazi se i bh. reprezentativac Jusuf Gazibegović iako se špekulisalo da bi mogao napustiti Graz i karijeru nastaviti u zagrebačkom Dinamu, ali čini se da na kraju od toga neće biti ništa.

Upravo se Gazibegović našao u centru pažnje nakon jednog od treninga Sturma u Antaliji poslije videa koji je austrijski klub objavio na Instagramu.

Oglasi

Naime, igrači Sturma su nakon treninga ostali malo duže na terenu kako bi vježbali izvođenje slobodnih udaraca, a Gazibegović je ponovo demonstrirao da je to za njega specijalnost.

Gazibegović je zabio sjajan gol koji je snimila kamera, a koliko je to dobro izgledalo pokazala je reakcija njegovog saigrača koji je pružio bh. defanzivcu ruku i čestitao mu na majstorskom pogotku.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Inače, ovaj 23-godišnji desni bek s Sturmom ima ugovor do ljeta 2026. godine i trenutna cijena mu iznosi oko četiri miliona eura.

Gazibegović je u Sturm stigao u septembru 2020. godine iz Lieferinga, a inače bio je svojevremeno i član omladinskih kategorija Salzburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi