U Hrvatskoj lude za bh. reprezentativcem - Na korak je od GNK Dinamo Zagreb, cijena dva miliona!
Jusuf Gazibegović na korak je od Dinama, pišu mediji u Hrvatskoj.

Jutros obnova priče

U Hrvatskoj lude za bh. reprezentativcem - Na korak je od GNK Dinamo Zagreb, cijena dva miliona!

E. Ganibegović

GNK Dinamo Zagreb želi da se pojača u januarskom prijelaznom roku. Bh. stručnjak Sergej Jakirović bi uskoro u redovima Modrih mogao trenirati još jednog fudbalera iz Bosne i Hercegovine.

Jedini klub s prostora bivše Jugoslavije koji će prezimiti u Evropi je GNK Dinamo Zagreb. Osim toga, ovaj klub će se s Rijekom i Hajdukom boriti za titulu prvaka Hrvatske, pa su određena pojačanja u januaru neminovna.

Reprezentativac BiH želja GNK Dinamo 

Već je od ranije aktuelna priča kako je bek Sturma iz Graza, Jusuf Gazibegović, želja zagrebačkog Dinama. Jutros su hrvatski mediji obnovili tu priču.

Nije tajna da je omaleni bek najveća želja Modrih. Jutros Sportske novosti nagode kako bi sve uskoro moglo biti gotovo.

Isti izvor je naveo i cijenu potencijalnog transfera. Radi se o iznosu od oko dva miliona eura.

Podsjetimo, nedavno je Jusuf Gazibegović vrijeme provodio u glavnom gradu Hrvatske. Sam je na Instagramu objavio fotografiju iz jednog noćnog kluba u Zagrebu.

Oglasi

Jasno je da je time dao još više povoda da se povezuje sa prvakom Hrvatske. Nečega sigurno ima, a ostaje da vidimo da li će se transfer i realizovati.

Iako su neki mediji bliski Gazibegoviću demantovali sve, očito je da nečega ima u svemu.

Luka Menalo na izlaznim vratima Dinama

I dok je Jusuf Gazibegović na ulaznim, drugi bh. reprezentativac, Luka Menalo, na izlaznim je vratima Dinama. On će već u januaru napustiti redove Modrih. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

SportSport.ba ima saznanja kako Luka Menalo ima sigurnu opciju u Sloveniji, ranije se povezivao sa Sarajevom i Zrinjskim, a još jedna od izglednih opcija je Turska gdje igra dosta bh. fudbalera. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Ja eto lude,zestoka bitka izmedju reala dinamq cityja i liverpoola. Smijesno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi