Jusufbašić: Nadam se nastavku dobrih igara

Prvi strijelac Travnika za SportSport.ba

Jusufbašić: Nadam se nastavku dobrih igara

Samir Mlaćo

Nogometaši Travnika nakon dva kola imaju četiri boda i nalaze se u samom vrhu Prve lige Federacije, a u subotu će na svojoj Piroti dočekati ekipu Goražda. 

Veziri su u prošlom kolu kao gosti nadigrali Novi Travnik (0:2), a svjesni su da ih u subotu očekuje težak posao protiv uvijek neugodne ekipe Goražda koja je u prošlom kolu bez većih problema savladala Gošk sa 3:0.

Sabahudin Jusufbašić, prvi je strijelac Travnika sa dva pogotka, a istu poziciju dijeli na i na listi najboljih strijelaca Prve lig Federacije s obzirom da su isto pogodaka postigli još Mirsad Ramić (Gošk) i Muris Pirić (Budućnost).

"Dat ćemo sve od sebe da upišemo pobjedu i tako nastavimo sa pozitivnim serijom. Goražde je kvalitetna ekipa i očekujem dobru utakmicu na našoj Piroti, ali i podršku naših navijača. Naravno da bih volio nastaviti seriju pogodaka, međutim, na prvom mi je mjestu da ekipa pobjeđuje", kazao je Jusufbašić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč između Travnika i Goražda igra se u subotu sa početkom u 17 sati. Glavni sudija ovog duela će biti Frano Jelić (Široki Brijeg) sa svojim pomoćnicima Ivicom Mikulićem (Široki Brijeg) i Tomislav Kraljević (Ljubuški). Delegat susreta je Suvad Alibašić (Sarajevo), a posmatrač  suđenja  Izet Hrustanović (Bihać). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi