Jusufbegović zadovoljan izdanjem na otvaranju

GOŠK slavio u 1. kolu

Jusufbegović zadovoljan izdanjem na otvaranju

M. Maksimović

Trijumfom je u novu sezonu Prve lige Federacije BiH zakoračio i tim GOŠK-a iz Gabele. Izabranici Nedima Jusufbegovića na Podavali su porazili Novi Travnik rezultatom 2:0. Uvijek važan prvi trijumf obradovao je i stratega Gabeljana.

“Vrlo korektno izdanje za prvo kolo, iako je ruku na srce moglo i mnogo bolje. U dobroj mjeri smo kontrolisali meč, napravili smo veliki broj prilika, postigli smo dva pogotka i ostvarili zasluženu pobjedu”, rekao je Jusufbegović, koji ipak nije bio u potpunosti zadovoljan.

“I gosti su imali jednu pravu priliku, što opet ne umanjuje naš trijumf. Brinu određeni nedostaci koji su evidentni i na kojima dalje moramo raditi”, dodao je.

U narednom kolu GOŠK će gostovati u Goraždu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Očekujem tvrdu i agresivnu utakmicu jer su u Goraždu, iskustvo me uči, obično takvi mečevi. Oni žele, pobijediti, naš cilj također je jasan – želimo pobijediti i mi, tako da će biti zanimljivo. Na svakoj utakmici GOŠK želi pobijediti”, rekao je Jusufbegović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi