Jutarnja runda pregovora: Da li će Osmanković sa Plavima u Antaliju?

Važeći ugovor mu ističe na ljeto

Jutarnja runda pregovora: Da li će Osmanković sa Plavima u Antaliju?

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara danas će put Antalije gdje će obaviti glavni dio priprema.

Plavi će odigrati i par prijateljskih utakmica, a zatim slijedi povratak u Sarajevo i nastavak sezone u Premijer ligi.

Još uvijek zvanično nije poznat spisak putnika, odnosno koje nogometaše je odredio Amar Osim za put u Tursku, a za sada je tek par nedoumica.

Jedna od njih je svakako stoper Kemal Osmanković kojem ugovor ističe na ljeto ove godine i dvije strane nisu pronašle zajednički jezik o novom ugovoru. Osmanković je zbog toga ranije napustio pripreme Željezničara u Hercegovini i vratio se u Sarajevo, a SportSport.ba nezvanično saznaje da će dvije strane danas prije polaska Plavih u Tursku obaviti novi sastanak.

Na istom će prisustvovati sam nogometaš i njegov zastupnik Elvis Bilalagić, te šef struke Željezničara Amar Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko dogovor bude postignut Osmanković će poslijepodne se naći u avionu za Tursku, a ukoliko se to ne desi, ostat će u Sarajevu, te tako izgubiti svoje mjesto u timu i samim time napraviti korak unazad u svojoj karijeri.

Osmanković je ove polusezone upisao 16 nastupa u PL uz jedan pogodak. Dva nastupao je dodao u Kupu BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1580457992
Ma nisi Maldini, zdravo ba.
3 3
nijepoznat
Sretno Kemo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi