Pao je i potpis: Veselinović definitivno ostaje na Grbavici

Ofanzivac produžio ugovor

Pao je i potpis: Veselinović definitivno ostaje na Grbavici

A. Čaušević

Mladen Veselinović će nastaviti da svoj fudbalski hljeb zarađuje na Grbavici. 

Veselinović je bio u grupi igrača kojim ističe ugovor sa Željezničarom, međutim iskusni ofanzivac je dogovorio nastavak saradnje s Plavim. Takav scenarij SportSport.ba je već ranije najavio.

Nakon današnjeg potpisa 27-godišnjak se za višestrukog prvaka BiH vezao za dodatne dvije i pol godine.

"Za nastavak saradnje prije svega privuvukao me rezultat na zelenom terenu, nadam se da će se pobjede nastaviti i u narednom periodu i nadam se da ćemo osvojiti titulu koju Željezničar čeka već nekoliko godina", rekao je odlični dribler.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veselinović je član Željezničara od ljeta 2018. godine. Od tada je plavi dres nosio na 46 utakmica uz učinak od četiri gola i deset asistencija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Bravo Veseli
3 1
E.Car
Odličan potez, žao mi je Osmankovića što se ne mogu dogovoriti. Mogao je se prodati za dobre pare za još jednu godinu i u puno bolji klub u kojeg će ga odvesti onaj levat od menagera koji vode žednom ne zna prodati.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti