Juve bez osmorice na Lazio?
Foto: EPA

Povrede kroje sastav

Juve bez osmorice na Lazio?

E. Škorić

Juventus trenutno ima velikih problema s povrijeđenim igračima, pa bi ih čak osmorica mogli propustiti duel s Lazijom.

Nakon završetka reprezetnativne pauze, nastavit će se nacionalna prvenstva, a Stara dama će odigrati duel s ekipom Lazija. 

Trener Massimilano Allegri ima velikih problema, neće moći da računa na neke svoje bitne igrače.

Odavno je poznato da su povrijeđeni Pjaca, Howedes, De Sciglio, Marchisio i Khedira, a povrede su tokom reprezentativnih okupljanja zadobili Mandžukić i Barzagli. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim toga, upitan je i nastup bh. reprezentativca Miralema Pjanića, koji je propustio jučerašnji duel s Belgijom na Grbavici. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi