Juve doveo pojačanje iz Barce: Svi u čudu kako su ga Katalonci tako lako pustili?

Stigao mladi Moreno

Juve doveo pojačanje iz Barce: Svi u čudu kako su ga Katalonci tako lako pustili?

Edmir Škorić

U redove Juventusa stiglo je novo pojačanje, ovaj put iz Barcelone.

Tim iz Torina razmišlja i o budućnosti, pa je tako angažovan mladi Pablo Moreno, koji će naredne godine igrati u mladom timu Stare dame.

Moreno je jedan od najperspektivnijih igrača u Evropi, a u protekloj sezoni je u samo 27 nastupa postigao 72 gola u kadetskoj konkurenciji u Španiji.

Ima svega 16 godina, a Juve ga je platio 700.000 eura i u budućnosti se od njega očekuje da bude velika nogometna zvijezda, a mnogi se čude kako je moguće da ga je Barca tako lako pustila da ode.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi