Sutra se odlučuje Higuainova sudbina: Seli li Argentinac na Otok?

Juve prodaje dvojicu fudbalera Chelseaju?

Sutra se odlučuje Higuainova sudbina: Seli li Argentinac na Otok?

Juventus je dobio ogromno pojačanje u liku Cristiana Ronalda, ali se već neko vrijeme špekuliše o potencijalnim odlascima iz Torina.

Jedan od onih koji bi mogao napustiti Juventus ovog ljeta je, navodno, i Gonzalo Higuain.

Italijanski mediji sada saopštavaju da će se sutra sastati izvršni direktor Chelseaja Marina Granavskaija i čelnici Stare dame kako bi razgovarali o potencijalnom transferu Higuaina na Stamford Bridge.

Navodno bi Higuaina u Chelsea mogla privući i činjenica da bi u ovom klubu ponovo sarađivao sa trenerom Sarrijem, pošto je pod palicom italijanskog stručnjaka igrao i u Napoliju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osigum Higuaina, Chelsea je zainteresovan za još jednog fudbalera Juventusa, Danielea Ruganija, a Granvoskaija bi sa sportskim direktorom Stare dame Paraticijem sutra trebala razgovarati o transferu dvojice igrača u redove londoskih Plavaca za 100 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi