Juve i PSG dogovaraju razmjenu: Neymar će put Torina, a ko će u Pariz?

Bomba iz Španije

Juve i PSG dogovaraju razmjenu: Neymar će put Torina, a ko će u Pariz?

A. Čaušević

Može li Juventus odraditi jedan od najboljih prijelaznih rokova u historiji fudbala? Odgovor na to pitanje ćemo saznati u narednim sedmicama.

Činilo se da je fudbalska pijaca u Torinu završena angažovanjem Matthijsa De Ligta, ali izgleda da to nije ipak slučaj.

Naime, španski El Chiringuito javlja da Juventus i PSG dogovaraju senzacionalnu razmjenu čiji bi glavni akteri bili Paulo Dybala i Neymar Junior.

Već je odavno poznato da Neymar ne želi ostati mešu pariškim Svecima te je njegov otac krenuo na put Evropom, a jedna od stanica je i Torino.

Neymarov otac, koji se inače brine o karijeri najskupljeg fudbalera na svijetu, došao sinoć u Torino kako bi razgovorao o potencijalnom transferu.

Tamo se navodno sastao s Juventusovim direktorom Fabijom Paraticijem, a pomenuti list piše da je sastanak bio uglavnom informativne prirode.

El Chiringuito je danas otišao korak dalje te je najavio moguću razmjenu između dva kluba, a put Pariza bi tako krenuo Dybala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Argentinac nije briljirao prošle sezone, a ozbirom da je miljenik Pavela Nedveda teško je vjerovati da će se Stara dama odreći njegovih usluga zbog čega ovu špekulaciju treba uzeti s rezervom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Haj ne serite vise
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi