Juve nije dovodio velika pojačanja, ali jedan povratak naprosto je oduševio Allegrija

Mario Mandžukić se oporavio

Juve nije dovodio velika pojačanja, ali jedan povratak naprosto je oduševio Allegrija

Edmir Škorić

Juventus se nije ovog januara dodatno pojačavao, no pred februarske utakmice trener Massimiliano Allegri ima važno pojačanje.

Ono dolazi u vidu oporavka hrvatskog napadača Marija Mandžukića, čiji se izostanak ipak mogao osjetiti na posljednjim igrama Stare dame.

Itekako nedostaje Allegrijevoj ekipi u posljednje vrijeme golgeter u vodi Mandžukića. I ne samo da fale njegovi golovi, fali velika borbenost koja krasi Slavonca.

Iako je bilo nagađanja da će bivši hrvatski reprezentativac pauzirati nekoliko mjeseci, on se stavio na raspolaganje Allegriju već za duel s Parmom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na 21 meču ove sezone je Mandžukić postigao devet golova uz četiri asistencije, a ono što je posebno važno Allegriju, bit će potpuno spreman za okršaje s Atletico Madridom u Ligi prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi