Juventus će sutra pokušati angažovati Brunu Alvesa

Zbog silnih problema u odbrani

Juventus će sutra pokušati angažovati Brunu Alvesa

Zbog silnih problema sa odbranom čelnici Juventusa će sutra pokušati angažovati Brunu Alvesa.

Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci i Andrea Barzagli su povrijeđeni, a Medhi Benatia je napustio klub, pa Juve gotovo nema nijednog štopera trenutno.

Zato je klub danas kontaktirao Parmu kako bi se raspitao za 37-godišnjeg Portugalca kojeg bi Juve doveo na posudbu do kraja sezone samo da im pomogne da prođu ovaj težak period.

Podsjetimo, Stara dama je zbog istog razloga jučer dovela Martina Caceresa koji je po treći put postao njen član, ali će svakako trebati još jednog štopera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Bruno Alves je u toku aktuelne sezone odigrao 20 mečeva za Parmu u Seriji A te je postigao dva pogotka. Vjeruje se kako bi Juve morao Parmi uplatiti najmanje dva miliona eura za ovu uslugu. Inače, prelazni rok se u Evropi završava sutra u ponoć tako da će Stara dama morati požuriti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi