Juve slavio u Parmi, Ronaldo još bez gola

Stara dama tri od tri

Juve slavio u Parmi, Ronaldo još bez gola

Edmir Škorić

Aktuelni italijanski prvak Juventus slavio je protiv povratnika u Seriju A, ekipe Parme, rezultatom 2:1.

Juventus je stigao i do treće pobjede u trećem kolu, ali imao je dosta problema protiv Parme, koja je nastojala pred svojim navijačima na kultnom Ennio Tardiniju osvojiti poneki vrijedan bod.

Ipak, rano je Juve došao do gola, pošto je već u drugoj minuti Mario Mandžukić postigao gol za vodstvo Stare dame.

Parma uspijeva da se vrati u 33. minuti, kada je Gervinho postigao gol za 1:1, što je bio i rezultat prvog dijela.

U nastavku Juve dolazi do pogotka koji mu je na kraju omogućio pobjedu. Igrala se 58. minuta kada je Mandžukić dodao do Blaisea Matuidija, koji je silovitim udarcem zatresao mrežu domaćeg tima.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić odigrao je 73 minute za goste iz Torina, a Cristiano Ronaldo i dalje čeka na prvi gol u dresu svog novog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A, 3. kolo:
Parma - Juventus 1:2 (Gervinho 33/ Mandžukić 2, Matuidi 58)

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mama
Pjanić jako jakooo loš nevidljiv očito van forme Ronaldo se još traži i privikava jedino ih za sada drži Mandžukić 2 kola dva gola i asist daleko prvo ime Juventusa
6 25
AMKO
Odlicno Mire naspored u pecetku zaradzenog zutoka mozak juve naprijed Zmaju
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi